ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Mimaya: νέα εποχή, νέες γεύσεις, νέες καλύτερες τιμές


Οι χώρες της Μεσογείου Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία και Μαρόκο «κερδίζουν» στο μενού του Mimaya, το οποίο ξεκινά τη σεζόν με σημαντικές αλλαγές, νέα πιάτα και πιο προσιτές τιμές, που θα προσελκύσουν πολλούς προς Γλυφάδα. Ο κατάλογος του Mimaya εμπλουτίζεται με νέα πιάτα, απολαυστικά και νόστιμα, όπως τα κρέατα εξαιρετικής ποιότητας, Short Ribs, Black Angus και Flank Steak που φτιάχνονται με μυστικές μαρινάδες, τα αφράτα μπουτάκια κoτόπουλο γεμιστά με ψητή πιπεριά σχάρας, μπέικον και φέτα (σερβίρονται με αυγό τηγανητό) και το χοιρινό φιλέτο la Mazza, μαριναρισμένο με spicy μείγμα μπαχαρικών, γεμιστό με Hamon Iberico.


Πρωτότυπα στην όψη και κορυφαία στην εκτέλεσή τους παραμένουν τα ριζότο του Mimaya, τα οποία αλλάζουν χρώματα με φυσικό τρόπο ανάλογα με το υλικό που κυριαρχεί σε κάθε συνταγή. Έτσι, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε ένα κόκκινο ριζότο με μοσχάρι και φρέσκια ντομάτα ή ένα πράσινο ριζότο με σπανάκι και καλαμάρι. Οι φίλοι των ζυμαρικών δεν θα ξέρουν τι να πρωτοδιαλέξουν από τις αγαπημένες γεύσεις μακαρονάδας: πέννες με καπνιστό σολομό και βότκα, σπαγγέτι με άγρια μανιτάρια και μπέικον, ταλιατέλες με πέστο λιαστής ντομάτας και λαχανικά και τα καλύτερα φετουτσίνι με γαρίδες που έχετε δοκιμάσει ποτέ. Από το νέο κατάλογο δεν λείπει και ένα εξαιρετικό πιάτο που θυμίζει κυριακάτικο φαγητό της μαμάς, τα κοχύλια jumbo γεμιστά με μοσχαράκι ραγού.

Οι σαλάτες του Mimaya αποκτούν τόπο καταγωγής και η κάθε μία αντιπροσωπεύει και έναν από τους αγαπημένους μας μεσογειακούς γευστικούς προορισμούς. Ανάμεσά τους βρίσκουμε τη σαλάτα Andalouse με πατάτες baby, ψητές πιπεριές, φρέσκο σπανάκι με ντοματίνια και ισπανικό chorizo, τη σαλάτα Palermo με μαρούλι και εσκαρόλ, κρουτόν, παρμεζάνα και κοτόπουλο για όσους επιμένουν στην κλασική Ιταλία, κρητική σαλάτα με ρόκα και σταμναγκάθι με ανθότυρο και απάκι Κρήτης για όσους αγαπούν τις απλές, αλλά μεγαλειώδεις ελληνικές γεύσεις και μαροκινή πατατοσαλάτα με κοτόπουλο για αυτούς που προτιμούν την αψάδα του πικάντικου.

Στο μενού θα βρείτε ακόμη τα best seller πιάτα με την υπογραφή του chef Μιχάλη Ηρωγλίδη που αποτελούν signature dishes του εστιατορίου και συνθέτουν έναν κατάλογο ξεχωριστό που αποτελεί εξαιρετική γευστική πρόταση. Οι λάτρεις του ψαριού δεν θα μείνουν παραπονεμένοι, αφού στον κατάλογο με τα best seller θα βρουν και φρέσκο φιλέτο σολομού και μαροκινό σολομό, ψημένο στη σχάρα με κρούστα από φουντούκι, τζίντζερ, κόλιανδρο και λαβράκι φρέσκο. Στο Mimaya θα δοκιμάσετε πιάτα καινούργια, αυθεντικής μεσογειακής κουζίνας, με νότες από το Μαρόκο, αλλά και επιρροές από την ισπανική και ιταλική κουζίνα. Τι καλύτερο για να κατεβείτε προς Γλυφάδα;

Πληροφορίες: Mimaya, Mediterranean Cuisine & Wine, Μάρκου Μπότσαρη 8, Γλυφάδα, 210 8944850, 6944 881658, www.mimaya.gr

Πηγή: www.clickatlife.gr

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον kyr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια