Γράφει ο Νίκος Γεωργιάδης:
Mont Blanc, η ψηλότερη κορυφή των Άλπεων δανείζει το όνομά της σε ένα από τα αγαπημένα γλυκά του χειμώνα.
Μια σφαίρα κρέμας σαντιγί αρωματισμένη με βανίλια Μαδαγασκάρης, ντυμένη με 2 απαλές στρώσεις πουρέ κάστανο, παντεσπάνι και κομμάτια μαρέγκα, διακοσμημένη με κομμάτια κάστανο αποτελεί την πιο λαχταριστή απόλαυση, την τούρτα Mont Blanc.
Ένα παχύρευστο, αλλά παράλληλα ανάλαφρο γλυκό, μπορείτε εύκολα να το γευτείτε ως τούρτα, αλλά και πάστα σε ένα από τα 12 καταστήματα fresh σε όλη την Αθήνα (Νέα Ερυθραία, Χαλάνδρι, Νέο Ψυχικό, Νέα Σμύρνη, Παγκράτι, Γλυφάδα, Κολωνάκι, Αργυρούπολη, Συγγρού 96).
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ
0 Σχόλια